Bakgrund:

Golf No 1 i Sisjön är en fullsortimentshop med ett stort utbud och kunnande inom all typ av golfutrustning. Verksamheten har funnits sedan tidigt 90-tal inne i stan – men sedan några år tillbaks i Sisjön. Förutom golfutrustning och ekipering för golfare finns en avdelning med höglassigt herr- och dammode.

https://golf-no1.se/butik-kladbutik

Marknadsåtgärder

För att förbättra trafiken på butikens hemsida började vi med att se över innehållet. Strukturen med de olika butiksbenen, alla varumärken uppdelade och snyggt strukturerade för att slutligen se över texterna med alla produktnamn och genré-ord så att Google skall hitta bättre. SEO-design alltså.

Event

Ägarna och personalen ordnade under 2018 och 2019 ett antal tema-event i open-house-form. Till det skapades en blogg-del på hemsidan för att kunna lägga upp inför eventen samt skriva om dem i efterhand.

Idéer för framtiden

Nu skissar vi på ett magasin som skickas ut till utvald publik och kunder. Magasinet skall främst presentera butikskonceptet och förmedla den känsla och service som erbjuds. Det blir i så fall nästa steg i att göra kundsammanslutnigen ännu mer ”familjär” och skapa känslan av det där lilla extra.