Petter Damré - fd. Marknadschef, IsiCom

Grunden till allt marknadsmaterial görs inhouse på IsiCom. Även marknadsaktiviteter planeras och förbereds internt. I min roll som marknadschef på företaget blir det enormt splittrat att också hålla koll på den fysiska produktionen. Producenternas utbud ändras ständigt av flera anledningar – bolag går samman, man investerar i nya maskiner och vem är helt enkelt bäst på det ena eller det andra? Givetvis kan jag googla, ta in offerter och hålla på – men det tar en massa tid och det behöver bara gå snett en gång så ligger jag back.

Sky Blue Media är en väldigt bra resurs för oss i detta. Med sin stora erfarenhet håller de koll på vilka producenter som skall användas till vad. De talar ”deras språk” och bevakar dessutom produktionen. Mycket praktiskt, tidseffektivt och ekonomiskt.

Petter Damré fd. Marknadschef, Isi Com
https://www.isicom.se

k-art, Karin Baljeu - Formgivare

Jag arbetar som kreatör och formgivare åt företag och organisationer. Logotyper, webbdesign, grafiska profiler, annonser och trycksaker är en del av de saker jag sysslar med om dagarna. En del av den fysiska produktionen innebär research och produktionsbevakning som tar tid från mitt eget producerande.

Till den fysiska produktionen använder jag därför Sky Blue Media. Erfarenheten de har sparar tid för mig och det blir mer kostnadseffektivt.

Karin Baljeu, kreatör k-art
https://www.k-art.se/