Bakgrund

MARKNADSCHEFERNA är ett kompetensnätverk där marknads- eller försäljningsansvariga kan utvecklas i yrkesrollen genom att träffa likasinnade för att byta erfarenheter och lära sig nya saker. Men, det är också ett personligt nätverk för den personliga utvecklingen. Allt i en atmosfär av äkta nätverkande – där man ger hellre än tar.

Content Partner

Marknadscheferna är också Sveriges största och mest riktade mediehus för att nå marknads- och försäljningsansvariga. Det innebär att om man har marknadsansvariga som huvudmålgrupp finns rullande marknadskanaler där man kan erbjuda sina kunskaper och tjänster. För att effektivt bygga varumärket mot målgruppen och skapa affärer, krävs att man arbetar med en multikanalstrategi.  Alltså – man når samma målgrupp flera gånger via olika kanaler. Marknadschefernas kanaler är; tryckt tidning, webbtidning, mailutskick, regionala events, större riksevent i Marknadschefskongress, filmkanal, webinars, utbildningar – med mera.

 Content Support

SkyBlueMedia erbjuder som partner till Marknadscheferna en produktionsfunktion. Årshjulet för er – ihop med Marknadscheferna – kanske innebär sju eller åtta olika tilldragelser. Annons i tidningen, inbjudningar till ett öppet hus, talarbokning, uppföljning, filmning av event, digital artikel, ett webbinar, uppföljning via Facebook. För att ta till vara utrymmet i Marknadschefernas mediekanaler så uppstår rent krasst en mängd uppgifter. Känns det belastande så erbjuder Marknadscheferna en lösning på det. Content Support kan skriva den där artikeln, managera den där inbjudan, ta dit den där fotografen. Content Support är till för att avlasta och utnyttja Marknadscheferna fullt ut. I västsverige (primärt) är SkyBlueMedia Content Support med frilansresurser som kopplas in när de behövs. Praktiskt!

http://www.marknadscheferna.se