Bakgrund

Grönströms är en premiumrestaurang i Högsbo-Sisjö Industriområde med inriktning på sallad. Utmaningen är att leverera en matupplevelse som gör livet lite godare och tillvaron lite skönare. Grönströms väljer råvarorna med omsorg och smakerna kompromissas det aldrig med. Såväl smaklökarna som ögat  skall överraskas. Passionen för mat skall spridas genom att komponera sallader som du inte visste fanns.

Marknadsåtgärder

Eftersom Grönströms ursprungligen ligger i Högsbo – beslutades att öppna ett ställe till i Sisjön för att täcka av området lite bättre rent geografiskt. Under det arbetet – hösten 2020 – har vi intensifierat närvaron i sociala medier. Ett öppningserbjudande, 2-för-1, har delats ut personligen i dryga 2000 exemplar i den nya restaurangens närhet. Vi har också besökt ett antal företag med lite testsallader och gjort dessa tilldragelser till inlägg på Facebook och Instagram.

Idéer för framtiden

Nu slipar vi på att utveckla webbshopen så att vi enklare skall nå arbetsplatser med lite fler anställda. Tanken är att ha ett antal företag där flera anställda går samman och bestämmer sig för att beställa sin lunch i webbshop och få dem utkörda för att det just är fler beställande på samma adress.

Vi arbetar också med att identifiera bra tillfällen att välja en sallad till lunch. Det kan vara efter shopping, det kan vara efter gympasset och det kan vara att avdelningen skall ha möte och det är 15 personer som behöver en lunch. Sallad är då praktiskt eftersom de inte skall hållas varma.

http://www.grönströms.se